در 30ام بهمن, 1400 منتشر شد

نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک

  اولین پاوربانک طراحی شده دستگاهی حجیم و بزرگ بود […]

 

 
 

یکی از مهم ترین دغدغه های اکثر ما، تمام شدن شارژ باتری وسایل الکترونیکی از جمله گوشی و تبلت است. تمام شدن باتری می تواند مشکل بزرگی باشد، به خصوص زمانی که به پریز برق برای شارژ گوشی یا تبلت خود دسترسی نداشته باشید. در اینجاست که نیاز به یک وسیله ای احساس می شود که بتواند کار پریز برق را انجام دهد و بتوانیم آن را همه جا با خود حمل کنیم. آن وسیله چیزی نیست جز پاور بانک! پاوربانک می تواند بدون پریز، شارژ گوشی موبایل را پر نگه دارد. آیا با این وسیله آشنایی دارید؟ می دانید که چطور در میان انواع برندها می توان بهترین پاوربانک را انتخاب کرد. در این مطلب تصمیم داریم تا به نکاتی برای خرید بهترین پاوربانک موجود در بازار بپردازیم.

پاوربانک چیست؟

 

پاوربانک یک شارژر قابل حمل است که برای شارژ مجدد دستگاه های الکترونیکی کاربر در هنگام حرکت طراحی شده است. این وسیله در اندازه‌های مختلف از دستگاه‌های باریک و جیبی گرفته تا پاوربانک‌های بزرگتر و با ظرفیت بالاتر طراحی شده است و می توان از آن ها برای شارژ گوشی های هوشمند، تبلت ها و سایر لوازم الکترونیکی استفاده کرد. با خرید بهترین پاور بانک هیچ گاه از تمام شدن شارژ باتری گوشی و وسایل هوشمند خود نگران نخواهید بود و با یک بار شارژ پاوربانک می توانید تا چندین بار گوشی و تبلت خود را شارژ کنید.

هدف از طراحی پاور بانک چه بوده است؟

 

هدف از طراحی و تولید پاوربانک شارژ مجدد وسایل الکترونیکی با باتری در زمانی است که کاربر در حال حرکت است و دسترسی به پریز برق ندارد! پاوربانک می تواند به اندازه ای کوچک باشد که در جیب به راحتی جا شود یا می تواند بزرگ تر با ظرفیت بالاتر باشد. از پاوربانک ها برای شارژ تلفن همراه، تبلت، اسپیکر بلوتوث و حتی لپ تاپ استفاده می شود! مهم ترین هدف از طراحی پاور بانک رفع دغدغه کاربر در زمان دسترسی نداشتن به پریز برق و نگرانی از خاموش شدن وسایل برقی بوده است.

تاریخچه پاوربانک: اولین پاور بانک چه زمانی ساخته شد؟

 

اولین پاوربانک قابل حمل در سال 2001 توسط یک شرکت چینی به نام پایزن (Pisen) ساخته شد. طرح اولیه پاوربانک، دستگاهی دارای دو باتری AA بود که توسط یک مدار کنار هم قرار گرفته بودند! برند پایزن  اولین نمایش عمومی خود را در نمایشگاه بین المللی لوازم الکترونیکی مصرفی لاس وگاس انجام داد.

اولین پاوربانک طراحی شده دستگاهی حجیم و بزرگ بود که عمر باتری کمی داشت و شارژ باتری آن خیلی زود تمام می شد. امروزه، بهترین پاور بانک ها در طرح های بسیار پیچیده و فشرده با عمر باتری بسیار بالا وجود دارد. اکثر پاوربانک های مدرن کوچک طراحی شده اند و می توانند به راحتی در دست جای بگیرند و حمل شوند. پاوربانک ها زمانی که شارژ کامل دارند می توانند قبل از تمام شدن باتری گوشی هوشمند یا تبلت، آن ها را چندین بار شارژ کنند.

 
 

اولین پاور بانک به نام پاور کینگ (Power King) توسط یک شرکت چینی به نام Pisen اختراع شد. اختراع این دستگاه این گونه اتفاق افتاد که یک تیم برای کار در قطب جنوب یک شارژر قابل حمل برای دوربین های ویدئویی و سایر دستگاه های خود درخواست کرد. دمای سرد قطب جنوب، عمر باتری تجهیزات این تیم را به خطر می انداخت، بنابراین یک پاور بانک برای سفر آن ها ضروری بود. این گونه بود که شرکت پایزن اولین پاور بانک را طراحی کرد.

مزایای پاور بانک چیست؟

 

 

 
 
 
 
هدف از ساخت پاور بانک
 

اکنون که می دانیم پاور بانک چیست و برای چه طراحی و تولید شده است، شاید این سوال برایتان مطرح شود که آیا پاور بانک ارزش خرید را دارد یا خیر. شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم که ترس از در دست نداشتن گوشی یا تمام شدن شارژ آن در بعضی از افراد به حدی زیاد است که موجب شده یک بیماری به نام نوموفوبیا (Nomophobia مخفف no-mobilephone-phobia) برای آن تعریف شود. داشتن پاوربانک نه تنها برای این افراد بلکه برای تمامی کسانی که می خواهند همیشه گوشی‌شان شارژ داشته باشد ضروری است. خرید یک پاور بانک خوب و پرقدرت مزایای زیادی دارد که از میان آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

قابلیت حمل آسان

اکثر پاوربانک ها جمع و جور طراحی شده اند و می توانند به راحتی در دست قرار بگیرند و به راحتی می توان آن ها را به هر جایی با خود برد! طراحی سبک و جمع و جور آن ها موجب شده که دیگر نگران نباشید که فضای زیادی در کیف یا جیب شما اشغال شود.

متنوع بودن محصولات

پاوربانک ها در برندها، رنگ ها و سبک های مختلفی در بازار وجود دارند که می توانید از بین آنها بهترین را انتخاب کنید. در ادامه با انواع این محصول آشنا خواهیم شد.

مقرون به صرفه بودن

برای تهیه بهترین پاوربانک باکیفیت لازم نیست هزینه زیادی بپردازید و قیمت اکثر این شارژر های همراه مناسب است و هر زمان که به آن نیاز داشته باشید گوشی شما را شارژ می شود.

قابلیت استفاده مجدد

هر بار که نیاز به شارژ دستگاه های الکترونیکی خود دارید، نیازی به تهیه یک پاور بانک جدید ندارید. می توانید یک پاوربانک را بارها و بارها شارژ کنید و دوباره از آن استفاده کنید.

شارژ سریع

ما همیشه زمان کافی نداریم که منتظر شارژ شدن باتری گوشی خود باشیم. خوشبختانه، می توانید یک پاوربانک همراه خود داشته باشید تا گوشی خود را به سرعت شارژ کنید و در حال حرکت هم از آن استفاده کنید و معطل اتصال به پریز نباشید.

از بین رفتن دغدغه خاموش شدن گوشی

مهم نیست کجا هستید، تا زمانی که یک پاوربانک قابل حمل دارید، دیگر نگران تمام شدن باتری گوشی خود نخواهید بود.

با این حساب، پاور بانک ها وسیله ای هستند که ارزش خرید را دارند! اگر گوشی هوشمند یا وسایل الکترونیکی دیگری دارید که باید آن ها را شارژ کنید، توصیه می کنیم که بهترین پاور بانک را خریداری کنید و همراه خود داشته باشید.

آشنایی با انواع مختلف پاوربانک ها

 

پاور بانک ها در شکل ها و اندازه های مختلف طراحی و تولید شده اند. اگرچه کار اصلی پاور بانک ها  شارژ دستگاه های الکترونیکی است اما برخی از آن ها فراتر از این نیز رفته اند و کاربردهای متعدد دیگری نیز دارند!

انواع مختلف پاور بانک عبارتند از:

 
 
  • پاوربانک بلوکی
  • پاوربانک کارت اعتباری
  • پاوربانک جاکلیدی
  • پاوربانک بی سیم
  • پاوربانک چراغ قوه دار
  • اسپیکر پاوربانک
 
  • پاوربانک مدرن
  • پاوربانک ایرپاد بلوتوث
  • پاوربانک و فانوس
  • پاوربانک خورشیدی
  • پاوربانک با ظرفیت بالا

در ادامه به بررسی هر یک از انواع این پاور بانک ها می پردازیم.

 
 
 
 
پاور بانک بلوکی
 

پاور بانک بلوکی

پاور بانک های بلوکی یکی از رایج ترین انواع شارژرهای قابل حمل هستند. این نوع  پاوربانک ها می توانند به شکل یک مستطیل باریک یا پهن باشند. این نوع پاوربانک ها برای نگهداری در کیف یا کوله پشتی بسیار مناسب هستند و برای زمانی که در سفر یا گردش نیاز به شارژ گوشی دارید، انتخابی مناسب هستند.
 
 
پاور بانک کارت اعتباری
 

پاور بانک کارت اعتباری

پاوربانک کارت اعتباری یک شارژر قابل حمل با طراحی مستطیل شکل باریک است که شبیه به یک کارت طراحی شده است و به همین دلیل پاوربانک کارت اعتباری نام گرفته است. این نوع پاوربانک به راحتی در جیب کاربر جای می گیرد و هیچ گونه احساس سنگینی نخواهید داشت. طراحی کوچک و ظریف این محصول این امکان را فراهم کرده که بتوان آن را در جاهایی مانند کیف پول نگهداری کنید و هیچ فضایی اشغال نشود.
 
 
پاوربانک جا سوییچی
 

پاوربانک جاکلیدی

گاهی زمانی که بیرون از خانه هستیم به طور دقیق نمی دانیم که چه زمانی باتری گوشی همراهمان کم خواهد شد و دسترسی به پریز برق نداریم. داشتن یک پاور بانک خوب و البته کوچک و ظریف این امکان را فراهم می کند که در هر لحظه به راحتی به شارژ دسترسی داشته باشید. پاوربانک جاکلیدی، همان طور که از نام آن مشخص است، یک پاور بانک کوچک و جمع و جور است که می تواند به جاکلیدی شما اضافه شود و همه جا همراه شما باشد.
 
 
پاوربانک وایرلس
 

پاوربانک بی سیم

همیشه سیم های وسایل برقی برای کاربران دردسرساز و خسته کننده هستند. گره خوردن سیم ها و قطع شدن آن ها علت هایی هستند که سبب می شوند کاربران برای خرید وسایل بی سیم اقدام کنند. پاوربانک بی سیم یا وایرلس دستگاهی است که گوشی ها و تبلت های مجهز به فناوری شارژ وایرلس روی آن ها قرار می گیرد و شارژ انجام می شود. قبل از خرید یک پاوربانک بی سیم، مطمئن شوید که دستگاه شما با شارژ وایرلس سازگار است.
 
 
پاور بانک چراغ قوه دار
 

پاور بانک چراغ قوه دار

اگر به کمپینگ، ماهیگیری یا پیاده روی می روید، پاوربانک چراغ قوه دار یک ابزار ضروری برای شما خواهد بود. چراغ قوه نه تنها در شب ایمنی ایجاد می کند، بلکه می تواند گوشی شما را نیز شارژ کند. همچنین ایده خوبی است که در صورت قطع برق، پاوربانک چراغ قوه دار را در خانه خود نگه دارید.
 
 
اسپیکر پاور بانک
 

اسپیکر پاوربانک

دفعه بعد که به ساحل یا پیک نیک می روید، فراموش نکنید که یک اسپیکر پاوربانک همراه داشته باشید. با این پاوربانک جمع و جور می توانید هم زمان با گوش دادن آهنگ مورد علاقه‌یتان، گوشی خود را هم شارژ نگه دارید. این نوع پاوربانک مجهز به اسپیکر همچنین برای دوچرخه سواری یا هنگام کار بر روی یک پروژه در فضای باز مفید است.
 
 
پاور بانک طرحدار
 

پاوربانک مدرن (پاور بانک طرح دار)

این نوع پاوربانک ها اصلاً شبیه پاوربانک نیستند و اولین بار که آن ها را می بینید تصور نمی کنید که پاور بانک هستند. این پاوربانک ها شبیه ابزارهای دکوری طراحی شده اند، مثلاً مکعب روبیک یا پاور بانک طرح گربه! این مدل پاوربانک ها همچنان جمع و جور هستند و به راحتی در دست قرار می گیرند، بنابراین لازم نیست نگران کمبود فضای کیف خود باشید.
 
 
پاور بانک ایرپاد
 

پاور بانک هندزفری بلوتوثی

این پاوربانک نه تنها به عنوان یک شارژر قابل حمل برای گوشی شما کار می کند، بلکه درگاهی برای ذخیره و شارژ ایرپاد نیز هست! در یک طرف پاوربانک پورتی برای اتصال و شارژ گوشی دارد و طرف دیگر دو شیار برای ایرپاد تعبیه شده است.
 
 
پاور بانک فانوسی
 

پاوربانک و فانوس

اگر کار شما به گونه ای است که در فضای باز و نیمه شب کار می کنید، یک فانوس پاوربانک دار نیاز خواهید داشت. در صورت نیاز می توانید از نور فانوس استفاده کنید و سپس گوشی خود را همزمان شارژ کنید. اکثر فانوس های پاوربانک دار با استفاده کابل شارژ می شوند اما برخی از آن ها به صورت بی سیم و وایرلس طراحی شده اند که می توانید گوشی خود را روی آن قرار دهید تا به صورت بی سیم شارژ شود.
 
 
پاور بانک خورشیدی
 

پاور بانک خورشیدی

با پاوربانک خورشیدی به سبز شدن زمین کمک کنید! کافی است پاوربانک خود را زیر نور خورشید بگذارید تا شارژ شود و سپس آن را به تلفن خود وصل کنید. یک پاوربانک خورشیدی برای استفاده طولانی مدت بسیار عالی است زیرا لازم نیست نگران نیاز خود به پریز دیواری برای شارژ مجدد آن باشید.
 
 
پاور بانک با ظرفیت بالا
 

پاور بانک با ظرفیت بالا

پاوربانک های با ظرفیت بالا انرژی و شارژ زیادی را برای کاربر فراهم می کنند و دارای باتری با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت یا بالاتر هستند. این پاوربانک ها می توانند چندین دستگاه را همزمان یا یک دستگاه را چندین بار شارژ کنند.
 
انواع پاور بانک برای رفع نیاز کاربر طراحی شده اند. فارغ از نوع این دستگاه، خرید بهترین پاوربانک کمک می کند تا هیچ وقت استرس و نگرانی تمام شدن شارژ را نداشته باشید.
Author

آشنایی با توان الکتریکی پاور بانک ها

 

اگر روی پاور بانک ها را بررسی کنید، متوجه می شوید که عبارت mAh به معنای میلی آمپر ساعت روی آن درج شده است. میلی آمپر ساعت، یک واحد اندازه گیری است که برای توان الکتریکی، به ویژه برای باتری ها استفاده می شود. باتری ای که میلی آمپر ساعت بالاتری داشته باشد، قدرت و عمر باتری بیشتری نیز خواهد داشت.

برای باتری های قابل شارژی که در پاوربانک ها یافت می شوند، میلی آمپر ساعت نشان می دهد که باتری چقدر می تواند شارژ داشته باشد و چه مدت می تواند قبل از نیاز به شارژ، یک وسیله الکترونیکی دیگر را شارژ کند.

کدام نوع پاور بانک بهترین است؟

 

بهترین نوع پاوربانک دارای میلی آمپر ساعتی بالاتر از دستگاهی است که می خواهید شارژ کنید. هرچه باتری گوشی یا دستگاه الکترونیکی شما بزرگتر باشد، برای شارژ کردن آن به قدرت بیشتری از پاور بانک خود نیاز خواهید داشت.

به عنوان مثال، اگر دستگاه الکترونیکی شما دارای باتری با ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعت است، باید یک پاوربانک با حداقل قدرت 2000 میلی آمپر ساعت یا بیشتر داشته باشید. به این ترتیب، می توانید حداقل یک بار شارژ کامل دستگاه خود را بدون نیاز به شارژ مجدد پاوربانک داشته باشید.

چگونه بهترین پاور بانک را بخریم؟

 

همان طور که اشاره کردیم، داشتن پاوربانک برای کاربر مزایای زیادی دارد. اما آیا هر پاور بانکی می تواند مفید باشد؟ برندهای متفرقه مختلفی در بازار وجود دارد که بسیاری از آن ها نه تنها به شارژ شدن گوشی کمک نمی کند بلکه به دلیل کیفیت پایین باعث بروز مشکل در باتری گوشی یا تبلت می شوند. به همین دلیل حتماً باید هنگام خرید، بهترین پاور بانک را انتخاب کنید و برندی معتبر را خریداری کنید تا باتری گوشی دچار مشکل نشود. اندازه، شکل، وزن و ظرفیت اصلی ترین مواردی است که هنگام خرید پاوربانک باید در نظر بگیرید. در ادامه با فاکتورهای مهم برای خرید بهترین پاور بانک آشنا خواهیم شد.

 
 

برای شارژ چه وسیله ای نیاز به پاور بانک داریم؟

 

 

 
 
 
 
شارژ باتری
 
اولین نکته ای که برای خرید بهترین پاوربانک باید در نظر داشته باشید این است که چه وسیله ای را قرار است با آن شارژ کنید. موبایل، تبلت، لپ تاپ یا کنسول های بازی؟ اگر می خواهید گوشی موبایل خود را شارژ کنید، پاوربانک های با قدرت کم و متوسط برای شارژ کافی است. اگر قصد شما از خرید بهترین پاوربانک تامین انرژی لپ تاپ است، بهتر است پاوربانک های قوی تر با قدرت بالا را خریداری کنید. اگر تصمیم دارید که چندین دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید، از پاوربانکی با بیش از یک پورت USB استفاده کنید.
 
 

ظرفیت

پاوربانک با چه ظرفیتی برای من مناسب است؟ این یکی از مهم ترین سوالاتی است که برای خرید بهترین پاوربانک مطرح می شود. ظرفیت، که به صورت میلی آمپر ساعت (mAh) نشان داده می شود، یک عدد تقریبی از قابلیت های شارژ است – هر چه این عدد بیشتر باشد، پاوربانک توان بیشتری را به دستگاه شما تحویل می دهد. سعی کنید پاوربانکی پیدا کنید که بتواند حداقل دو بار گوشی هوشمند شما را به طور کامل شارژ کند.

پاوربانک ها می توانند از یک بار شارژ (3000 میلی آمپر ساعت) تا بیش از (20000 میلی آمپر ساعت) متغیر باشند. از طرفی اکثر گوشی های جدید هوشمند دارای باتری با حدود 3000 میلی آمپر ساعت هستند. یک پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعتی باید بتواند گوشی هوشمند را حدود سه بار و یک پاور بانک 20000 میلی آمپر ساعتی بیش از 6 بار شارژ کند.

اندازه و وزن

اندازه و وزن به طور کلی با ظرفیت پاور بانک رابطه مستقیم دارد و هر چه ظرفیت Power Bank بیشتر باشد وزن و اندازه آن افزایش می یابد. اگرچه یک مدل 20000 میلی آمپری ممکن است گزینه ای مفید و کاربردی به نظر برسد، اما ممکن است اندازه آن برای جیب یا کیف بزرگ باشد و وزن آن نیز برایتان سنگین باشد.

اگر به دنبال این هستید که گوشی خود را مثلا در یک جشنواره یک روزه یا در پیک نیک و گردش شارژ نگه دارید، خرید یک پاوربانک جیبی با ظرفیت 6000 تا 10000 میلی آمپر ساعت برایتان مناسب تر است. اما اگر سبک زندگیتان به گونه ای است که چند روز به برق دسترسی ندارید، ممکن است به مدلی نیاز داشته باشید که ظرفیت بالاتری دارد و در نتیجه بزرگ تر و سنگین تر است.

شکل و استایل

اگر تصمیم دارید که پاور بانک را در کیفیتان حمل کنید، شاید شکل و سبک آن چندان اهمیت پیدا نکند. اما بعضی مدل ها به شکل جاگیر طراحی شده اند. بهترین پاور بانک به گونه ای علاوه سعی کنید مدل هایی را انتخاب کنید که اندازه و شکل آن شبیه به گوشی هوشمند باشد. اشکال و سبک های خاص می توانند بر قابلیت حمل و جابجایی تأثیر بگذارند.

شدت جریان 

در زمان خرید پاوربانک، علاوه بر ظرفیت، باید به شدت جریان هم دقت داشته باشید. اکثر پاور بانک ها پورت های متعددی دارند که هر پورت خروجی با شدت جریان متفاوت دارد. شدت جریان پاور بانک ها بسیار متنوع است و باید بر اساس نیاز خود آن را انتخاب کنید. اگر پاوربانک شدت جریانی کمتر از شدت جریان مورد نیاز دستگاه داشته باشد، باتری دستگاه خیلی کند شارژ می شود.

سرعت شارژ باتری دستگاه

یکی از مهم ترین دلایل خرید بهترین پاور بانک، نیاز به شارژ سریع تر دستگاه است. سرعت شارژ دستگاه توسط پاور بانک با شدت جریان خروجی رابطه مستقیم دارد و هر چه شدت خروجی پاوربانک بیشتر باشد، سرعت شارژ دستگاه بیشتر خواهد بود. علاوه بر این، اگر پاور بانک از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی کند، باتری دستگاه نیز سریع تر شارژ خواهد شد.

اتصالات

تعداد پورت ها و اتصالات یکی دیگر از مهم ترین موارد در هنگام خرید بهترین پاوربانک است. اکثر پاوربانک های موجود در بازار دارای پورت USB هستند که به تمامی دستگاه ها از جمله گوشی و تبلت متصل می شوند. اما گاهی نیاز است که چند دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنیم. در این صورت بهتر است پاوربانکی را خریداری کنیم دارای چند پورت داشته باشد. اگر دستگاهی که می خواهید آن را شارژ کنید، از دستگاه های جدید است و نیاز به پورت USB-C داردر، پاوربانک باید به این پورت نیز مجهز باشد.

مدت زمان شارژ شدن پاوربانک

یکی دیگر از مهم ترین فاکتورها برای خرید یک پاور بانک خوب و حرفه ای، سرعت شارژ شدن باتری پاور بانک است. پاوربانک های خوب معمولاً خیلی زود شارژ می شوند اما بعضی از این دستگاه ها نیز هستند که باید چندین ساعت در شارژ بمانند تا باتری آن ها کامل شارژ شود. دیر شارژ شدن یک نقطه ضعف برای پاور بانک محسوب می شود. در زمان خرید به شارژ سریع باتری پاوربانک نیز دقت داشته باشید.

ایمنی

همان طور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، بعضی از پاوربانک ها به دلیل کیفیت پایین و غیر استاندارد بودن می توانند باعث کاهش عمر باتری گوشی یا تبلت شوند. یکی از ویژگی های بهترین پاور بانک ها، ایمنی آن ها است که باید در برابر ولتاژ، شارژ بیش از حد، نوسانات جریان برق، شدت جریان بیش از حد، گرما و اتصال کوتاه ایمنی داشته باشد.

طول عمر  باتری

باتری های به کار رفته در پاوربانک ها مانند گوشی های هوشمند است و معمولاً از نوع لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری است که عمر مفید آن ها بین 200 تا 1000 شارژ و دشارژ است. نکته مهم در نگهداری پاور بانک ها این است که باتری این محصولات در برابر ضربه و سقوط حساس است و افتادن از ارتفاع زیاد می تواند باعث نشتی مواد شیمیایی باتری و بروز حادثه شود.

وجود نشانگرهای LED  روی پاور بانک

روی اکثر Power Bankهای موجود در بازار، چراغ های LED طراحی شده است تا کاربر بتواند به راحتی میزان شارژ باقی مانده پاور بانک، تمام شدن شارژ یا در حال شارژ بودن آن را تشخیص دهد.

چگونه دستگاه خود را به پاور بانک وصل کنم؟

 

اکثر پاوربانک ها حداقل یکی از این نوع ورودی های شارژ را خواهند داشت:

 

پورت مستطیلی شکل که اساساً در هر لپ تاپ، هارد دیسک، تلویزیون و غیره در 15 سال گذشته تعبیه شده است و بعضی پاور بانک ها نیز به این پورت مجهز هستند و به کمک آن شارژ می شوند.
نوعی USB مینیاتوری است که معمولاً در گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های قابل حمل استفاده می شود.
نسخه جدید و جمع و جور USB-A که قابلیت چرخش را نیز دارد، بنابراین لازم نیست نگران قرار دادن آن به روش صحیح باشید. به دلیل اندازه و تطبیق پذیری آن در بین تولیدکنندگان گوشی های هوشمند و لپ تاپ توانسته محبوبیت بسیاری پیدا کند و اکنون تقریباً تمامی دستگاه های جدید مجهز به این پورت هستند.
تعداد کمی از پاور بانک ها به شما امکان شارژ بی سیم را می دهند. در این نوع اتصال، با قرار دادن گوشی هوشمند خود روی پاور بانک شارژ انجام می شود. در این صورت، گوشی شما باید از شارژ بی سیم پشتیبانی کند و مجهز به این فناوری باشد.

چقدر طول می کشد تا پاوربانک دستگاه ها را شارژ کند؟

 

اکثر مدل ها می توانند یک دستگاه استاندارد با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعتی مانند تلفن هوشمند را در حدود 90 دقیقه شارژ کنند.

برای اینکه پاوربانک دستگاه شما را شارژ کند، باید چند چیز با هم مطابقت داشته باشند. خروجی پاوربانک باید مطابق با الزامات دستگاهی باشد که می خواهید شارژ کنید. تلفن های هوشمند می توانند با جریان ورودی کم تری شارژ شوند، اما تبلت ها به مقدار بیشتری جریان ورودی نیاز دارند و لپ تاپ ها و کنسول های دستی همچنان بیش از تبلت ها به جریان ورودی نیاز دارند.

قیمت بهترین پاور بانک چقدر است؟

 

قیمت پاوربانک ها با توجه به برند، ظرفیت، مشخصات فنی و کیفیت ساخت متفاوت است. بهتر است قبل از خرید این محصول با دقت بررسی های لازم را انجام دهید و با توجه به نیاز و بودجه خود بهترین پاور بانک موجود در بازار را انتخاب کنید.

چگونه ظرفیت پاوربانک خود را بدانم؟

 

همان طور که گفتیم یکی از فاکتورهای مهم در خرید پاور بانک، ظرفیت آن است. قبل از خرید این لوازم جانبی تلفن همراه و تبلت، باید بدانید که باتری آن چقدر دوام می آورد. دانستن ظرفیت پاوربانک به شما کمک می کند مطمئن شوید که پاوربانکی را دریافت می کنید، نیازهای شما را برآورده کند. برای یافتن عمر تقریبی باتری پاوربانک خود از معادله زیر استفاده کنید.

نحوه محاسبه ظرفیت باتری پاوربانک

اگر روی پاوربانک شما عدد 10000 میلی آمپر ساعت درج شده است، آن را بر میلی آمپر ساعت دستگاهی که می خواهید شارژ کنید تقسیم کنید. اگر مطمئن نیستید یا نمی توانید باتری را پیدا کنید، یک جستجوی آنلاین سریع می تواند میلی آمپر ساعت دستگاهتان را به شما بگوید. به عنوان مثال، آیفون XS از باتری 2658 میلی آمپر ساعتی استفاده می کند. با استفاده از معادله، پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعتی شما ظرف مدت 3 ساعت و 7 دقیقه می تواند آیفون XS شما را به طور کامل شارژ کند.

سوالات متداول در مورد خرید پاور بانک

کلام پایانی

در این مطلب به بررسی کامل پاور بانک، تاریخچه آن و ویژگی های بهترین پاور بانک بازار ایران پرداختیم. اگر پاوربانک یکی از محصولات ضروری و پر کاربرد در کارهای روزمره شما، پیشنهاد می کنیم که قبل خرید این محصول، به خوبی تحقیق و بررسی کنید و از برندهای نام آشنا مانند پرووان با کیفیت ساخت بالا، باتری قوی و ایمنی استاندارد انتخاب خود را انجام دهید. اگرچه برندهای متفرقه با قیمت ارزان در بازار به وفور مشاهده می شود، حتماً محصولی استاندارد را خریداری کنید که باعث آسیب دیدن باتری گوشی و افزایش هزینه های شما برای تعویض باتری نشود.

دسته‌بندی: مقالات تخصصی

نظر شما برای ما با ارزشه

0 دیدگاه