در 23ام خرداد, 1402 منتشر شد

معرفی پاوربانک های پرووان

باتری مورد استفاده در لوازم الکترونیکی نسل جدید پاوربانک ها عمومأ از نوع لیتیوم پلیمری می باشد.

مقایسه باتری‌های لیتیوم- یون با لیتیوم- پلیمر

فناوری باتری لیتیوم یون (Li-ion) از لحاظ تاریخی قدیمی‌تر بوده، اما یک گزینه مناسب برای تلفن‌های هوشمند و طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های قابل‌حمل دیگر است. با این حال، تلفن‌های هوشمند مدرن در حال حاضر اکثراً از باتری‌های لیتیوم پلیمر (Li-poly) استفاده می‌کنند که جایگزین مناسبی برای باتری‌های قدیمی به شمار می‌رود.

با توجه به اینکه ایمنی و طول عمر باتری جزو اولویت‌های برخی از کاربران گوشی‌های موبایل و سایر دستگاه‌های قابل‌حمل است، بد نیست که مزایا و معایب این دو فناوری باتری را بررسی کنیم. در این مقاله آنچه که می‌بایست در مورد فناوری این دو نوع باتری بدانید و تفاوت‌های آن‌ها با هم، بیان خواهد شد.

باتری‌های لیتیوم-یون

 

باتری لیتیوم یون یکی از قدیمی‌ترین فناوری‌های ذخیره‌سازی انرژی مورد استفاده در صنعت بوده است. توسعه این فناوری از سال 1912 آغاز شد. اما تا زمانی که شرکت سونی در سال 1991 از آن در دستگاه‌های خود استفاده نکرده بود، محبوبیت زیادی پیدا نکرد.

آن زمان، باتری‌های لیتیوم یون طیف گسترده‌ای از گجت‌ها، از دوربین‌های قابل‌حمل گرفته تا پخش‌کننده‌های موسیقی و گوشی‌های هوشمند را پشتیبانی می‌کنند. لیتیوم یون تا حدی به دلیل چگالی انرژی بسیار بالا، نداشتن مشکل «اثر حافظه» برخلاف باتری‌های قبلی که شارژ سلول‌ها را با گذشت زمان دشوارتر می‌سازد و هزینه تولید نسبتاً ارزان آن، بسیار موفق بوده است.

این باتری‌ها از دو الکترود مثبت و منفی ساخته شده‌اند که توسط یک الکترولیت شیمیایی مایع مانند اتیلن کربنات یا دی اتیل کربنات جدا شده‌اند. ساختار این باتری و نحوه قرارگیری الکترولیت‌ها و الکترودها، امکان ساخت این نوع باتری را به صورت مستطیلی، فراهم کرده است.

ظرفیت باتری لیتیوم یون در طول چرخه شارژ کاهش می‌یابد و حتی در صورت عدم استفاده تخلیه می‌شود که چندان ایده‌آل نیست. بدتر از این مورد، این است که الکترولیت شیمیایی می‌تواند در دماهای بالا یا در صورت سوراخ شدن ناپایدار شده و منجر به بروز پدیده «نشتی انرژی حرارتی» و آتش‌سوزی شود.

اگرچه باید تأکید کرد که این مسئله بسیار نادر است. کنترل‌کننده‌های الکترونیکی در دستگاه‌های مختلف اغلب برای تنظیم توان شارژ و دشارژ باتری و به منظور جلوگیری از گرمای بیش از حد آن استفاده می‌شوند.

مزایا و معایب باتری لیتیوم-یون :

 

۱. مقرون‌به‌صرفه بودن:

از آنجایی که باتری‌های لیتیوم یون برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، هزینه ساخت آن‌ها به میزان قابل‌توجهی کاهش یافته است و نصب باتری لیتیوم یون برای یک گجت قابل‌حمل بسیار ارزان‌تر است، زیرا این باتری‌ها به راحتی در دسترس هستند و هزینه بسیار کمتری دارند.

۲. چگالی توان بالا:

در مقایسه با سایر انواع باتری، باتری‌های لیتیوم یونی می‌توانند 3 تا 4 برابر شارژ بیشتری نسبت به نمونه‌هایی با ظرفیت مشابه ذخیره کنند. این ویژگی، باتری‌های لیتیوم یون را برای استفاده در ابزارهای قابل‌حمل مناسب ساخته است.

۳. عمر طولانی باتری:

باتری‌های لیتیوم یونی نسبت به سایر انواع باتری‌ها بیشتر عمر می‌کنند. این باتری‌ها می‌توانند حدود دو تا سه سال یا حتی بیشتر از 300-500 چرخه شارژ دوام بیاورند.

۴. تعمیر و نگهداری آسان:

نگهداری و مراقبت از باتری‌های لیتیوم یونی بدون دردسر است، زیرا نیازی به فرآیندهای پیچیده‌ای برای نگهداری ندارند.

۵. ولتاژ ثابت:

یکی دیگر از مزایای باتری‌های لیتیوم یون این است که ولتاژ خروجی آن‌ها ثابت است. مهم نیست که بار یا میزان مصرف آن چقدر باشد، یک باتری لیتیوم یونی همواره ولتاژی ثابت در خروجی خود تولید می‌کند.

۱. کارایی آن‌ها با گذشت زمان کاهش می‌یابد

با وجود اینکه عمر باتری لیتیوم یون طولانی است، اما کارایی آن ثابت نیست. باتری‌های لیتیوم یون از نظر قابلیت و عملکرد با گذشت زمان ضعیف می‌شوند.

۲. شکننده بودن

این نوع باتری‌ها برای مصارف بسیار سخت مناسب نیستند زیرا بسیار شکننده هستند. از آنجایی که این باتری‌ها دارای الکترولیت شیمیایی مایع هستند، با کوچک‌ترین نیرویی ممکن است باتری سوراخ شده و نشتی الکترولیت رخ دهد.

۳. در دماهای بالا غیر ایمن هستند

با تحت فشار قرار دادن گوشی موبایل و افزایش دما، احتمال ناپایداری این باتری‌ها وجود داشته و ممکن است آتش بگیرند. اگرچه از کنترل‌کننده‌های الکترونیکی برای تنظیم دما در دستگاه استفاده می‌شود، اما استفاده از این باتری‌ها در گجت‌های قابل‌حمل کاملاً ناامن است.

باتری‌های لیتیوم-پلیمر

فناوری باتری لیتیوم پلیمر جدیدتر از لیتیوم یون است. این فناوری تا دهه 1970 مطرح نشده بود و اخیراً به صورت گسترده به صنعت گوشی‌های هوشمند راه پیدا کرده است. این فناوری به طور فزاینده‌ای در گوشی‌های هوشمندی که از فناوری‌های شارژ بسیار سریع استفاده می‌کنند، محبوب شده است.

دلیل این محبوبیت این است که باتری‌های Li-Poly کمی قوی‌تر از Li-Ion هستند. فناوری لیتیوم پلیمر نیز از یک الکترود مثبت و منفی استفاده می‌کند، اما با این تفاوت که از یک الکترولیت خشک، ماده شیمیایی متخلخل یا ژل مانند، به جای مایع در آن استفاده شده است. در نتیجه، باتری‌های پلیمری می‌توانند انعطاف‌پذیری بیشتر و طراحی‌های قوی‌تری ارائه دهند.

همچنین در این باتری‌ها احتمال بروز نشتی الکترولیت و پدیده نشتی انرژی حرارتی بسیار کمتر خواهد بود؛ بنابراین می‌توان گفت این باتری‌ها به طور کلی ایمن‌تر هستند. با این حال، این باتری‌ها هم کاملاً از مشکلات ناشی از سوراخ شدن، بروز فشار یا گرم شدن بیش از حد مصون نیستند.

یکی از اشکالات اصلی این فناوری، هزینه ساخت بسیار بالاتر آن است که به معنای گران‌تر بودن گجت‌ها و گوشی‌های هوشمند استفاده‌کننده آن در مقایسه با انواع Li-ion خواهد بود. چرخه عمر باتری لیتیوم پلیمر نیز کوتاه‌تر است و باتری‌ها انرژی کمتری را نسبت به یک باتری Li-ion با همان ظرفیت، ذخیره می‌کنند.

اگر می‌خواهید باتری دستگاه شما برای مدت طولانی دوام بیاورد، استفاده از باتری لیتیوم پلیمر چندان ایده‌آل نیست. در دستگاه‌هایی که از این باتری‌ها استفاده می‌کنند، معمولاً از مدارهای حفاظتی استفاده می‌شود تا ولتاژ را در محدوده ایمن نگه دارد.

مزایای باتری های لیتیوم پلیمری

 

۱. قیمت

باتری‌های لیتیوم یون در مقایسه با باتری‌های لیتیوم پلیمر از نظر قیمت مناسب‌تر هستند. با این حال، هر دو نوع باتری در مقایسه با سایر فناوری‌ها، جزو گزینه‌های گران‌قیمت محسوب می‌شوند.

۲.  همه‌کاره بودن

باتری‌های لیتیوم پلیمر تطبیق‌پذیری بیشتری نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی دارند. زیرا هیچ محدودیتی در ساخت اشکال و اندازه‌های مختلف آن‌ها وجود ندارد. آن‌ها را می‌توان به روش‌های مختلف قالب‌گیری کرده و برای اهداف مختلف استفاده کرد.

۳. قدرت

هر دو باتری لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر برای مصارف انرژی بالا مناسب هستند. با این حال، باتری‌های لیتیوم یون کارآمدتر و محبوب‌تر از لیتیوم پلیمر بوده و سطح انرژی و قدرت بالاتری دارند و برای مصارف سنگین مناسب‌ترند.

۴. سبک بودن

باتری‌های لیتیوم پلیمر از نظر سبک‌وزن بودن، نسبت به باتری‌های لیتیوم یون مطلوب‌ترند. به دلیل طراحی قوی، باتری‌های لیتیوم پلیمری کمترین احتمال نشتی را دارند.

۵. نشتی داخلی

اگرچه چرخه عمر باتری لیتیوم پلیمر کوتاه‌تر است و این باتری‌ها انرژی کمتری نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی با اندازه مشابه ذخیره می‌کنند اما نشتی داخلی پایینی دارند، به این معنی که اگر برای مدتی از آن‌ها استفاده نشود، باتری‌ها خیلی خالی نمی‌شوند.

۶. قابلیت حمل

هر دو باتری Li-ion و Li-poly قابل‌حمل هستند. با این حال، باتری‌های لیتیوم پلیمری به دلیل داشتن طراحی فشرده و نازک بودن، قابلیت حمل بهتری دارند.

” اکنون که محاسن و معایب هر دو فناوری باتری را می‌دانید، انتخاب یکی از آن‌ها به استفاده شما بستگی خواهد داشت. اکثر گوشی‌های هوشمند امروزی به باتری‌های لیتیوم یون مجهز هستند، بنابراین گزینه‌های زیادی برای انتخاب باقی نمی‌ماند.

اما در مورد پاور بانک‌ها و لپ تاپ‌ها همچنان گزینه‌های مختلفی وجود دارد. اگر فردی هستید که زیاد سفر می‌کنید یا در محیط‌های سخت کار می‌کنید، پاور بانک‌ها یا لپ‌تاپ‌های دارای باتری‌های لیتیوم پلیمر به دلیل ماهیت سبک و مستحکم، می‌توانند گزینه مناسبی برای شما باشند.”

جهت استحکام بدنه پاوربانک ها از مواد اولیه ی پلیمری ABS و یا آلیاژهای فلزی استفاده می شود . به دلیل اینکه وزن پاوربانک مهم است از آلیاژهای آلومینیومی استفاده می گردد.

پلاستیک ABS   

پلاستیک ABS  از مهم‌‌ترین و پرکاربردترین ترپلیمرهایی است که به صورت تجاری تولید می‌شود.این پلیمر در صنعت خودروسازی، لوازم الکتریکی و  بدنه لوازم خانگی از جمله جاروبرقی، پاوربانک، پاوربانک، تلفن، چای‌ساز و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.پلیمرها در ابتدای تولید بصورت گرانول تولید می شوند و در فرایند تولید محصول با اضافه کردن مستربچ های رنگی می توان ABS با هر رنگی را در اختیار داشت.

از جمله خواص متعدد پلاستیک  ABS می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استحکام
  • قیمت پایین
  • ضربه‌پذیری بالا
  • ثبات ابعاد و اندازه‌ها
  • قابلیت ماشین‌کاری بالاعایق بودن نسبت به برق
  • قابلیت جوشکاری بسیار خوب
  • قابلیت رنگ‌پذیری خوب

در راستای افزایش کیفیت ، طول عمر و زیبایی در برخی پاوربانکها از سیلیکون رابر نیز استفاده می شود . سیلیکون ها بسیار بادوام هستند و دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل شیمیایی می باشند. از این رو تولید سیلیکون رابر تجاری است و در صنایع مختلف نظیر خودروسازی ، ساختمان سازی، عایق و روکش حرارتی کابل ها و … از آن استفاده می کنند.

ظرفیت باتری پاور بانک

مهمترین پارامتری که باید به آن توجه کنید، ظرفیت پاور بانک است. به خصوص که ظرفیت باتری این محصولات یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار روی قیمت آن‌ها هم به شمار می‌رود.

ظرفیت باتری شارژرهای همراه با میلی‌آمپر ساعت mAh سنجیده می‌شود و هرچه بیشتر باشد، دستگاه‌های بیشتری را می‌توانید با آن شارژ کنید.

پس اگر می‌خواهید ساعت هوشمند، گوشی، لپ‌تاپ و تبلت‌تان را به صورت مرتب با پاوربانک شارژ کنید؛ قطعا نیاز به یک شارژر همراه با ظرفیت بالا دارید.پاوربانکها ظرفیتهای متغیر از 5000mAH – 40000mAh را دارا می باشند.

شارژر همراه پرووان مدل PB04 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت

برای تخمین ظرفیت موردنیاز خود می‌توانید ظرفیت باتری دستگاه‌هایی را که در طول روز به پاور بانک خود متصل می‌کنید؛ با هم جمع کنید. عددی را که به دست می‌آورید می‌تواند برای تخمین میزان ظرفیت موردنیاز به شما کمک کند.

البته درنظر داشته باشید که ظرفیتی که روی پاور بانک‌ها نوشته شده، یک ظرفیت اسمی است. به این معنی که براساس ایده‌آل‌ترین شرایط محاسبه شده است. در صورتی که ظرفیت واقعی این دستگاه‌ها در عمل تفاوت زیادی با ظرفیت اسمی پیدا می‌کند. معمولا، ظرفیت واقعی پاور بانک‌ها 20 تا 30 درصد از ظرفیت اسمی آن‌ها کمتر است. پس اگر روی پاور بانکی ظرفیت اسمی 10 هزار میلی‌آمپر ساعت نوشته شده، توقع نداشته باشید که 5 بار باتری گوشی 2 هزار میلی آمپر ساعتی شما را شارژ کند. چرا که در عمل می‌توانید تنها 3 بار با آن تلفن خود شارژ کنید. دلیل این اختلاف می‌تواند اتلاف انرژی برق توسط کابل‌ها یا اختلاف ولتاژ دستگاه‌ها باشد.

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که می‌تواند برای انتخاب یک پاور بانک معیار مهمی باشد، مجهز بودن به فناوری فست شارژ است. شارژرهایی که از فناوری شارژ سریع بهره می‌برند، نسبت به دستگاه‌های معمولی در مدت زمان کوتاه‌تری باتری گوشی را پر می‌کنند. البته اگر گوشی موبایل هم این فناوری را داشته باشد که امروزه بیشتر گوشی‌ها و دستگاه‌های هوشمند جدید از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند.

 

 

شارژ سریع  چگونه عمل می‌کند؟

پاوربانک پرووان PPB5203W ظرفیت 20000 میلی آمپر

شارژ سریع که ممکن است آن را تحت نام‌های Fast Charging و یا Quick Charging نیز شنیده باشید، یک فناوری و قابلیت جدید است که امروزه در اکثر تلفن‌های همراه هوشمند وجود دارد. شارژ سریع درواقع یک مفهوم است و هر شرکتی می‌تواند آن را به شکل اختصاصی خود طراحی و تولید نماید و برای اولین بار نیز شرکت کوالکام (Qualcomm) این مفهوم را شکل داد. همان‌طور که از نام این فناوری پیداست، شارژ سریع موجب می‌شود که باتری تلفن، تبلت یا هر دستگاه دیگری با سرعت بیشتری نسبت به حالت معمول شارژ شود. وجود این قابلیت مزایایی دارد؛ به‌طور مثال این قابلیت در روزهای شلوغی که حسابی با موبایلمان سروکار داریم و به آن نیاز داریم، باتری‌های موبایلمان را سر پا نگه می‌دارد.

همان‌طور که گفته شد شرکت‌های مختلف استانداردهای مختلفی ارائه کرده‌اند؛

بعضی از دستگاه‌ها فقط با کابل‌ها و شارژرهای مخصوص به خود کار می‌کنند، درحالی‌که سایرین از ولتاژ بالاتر نیز می‌توانند استفاده کنند. این موارد می‌توانند کمی گیج‌کننده باشند، بنابراین ما در این مقاله اطلاعاتی را به شما ارائه می‌دهیم تا بتوانید این مسائل را دقیق‌تر و بهتر درک کنید.

اگر بخواهیم به‌طور خلاصه بیان کنیم بایستی بگوییم که Fast Charging باعث افزایش میزان جریان ارسال‌شده به باتری می‌شود تا ظرفیت آن سریع‌تر پر شود.

با توجه به مشخصات پایه‌ای USB، فقط جریان 0.5 آمپر با استفاده از ولتاژ 5 ولت فقط برای توان 2.5 وات ارسال می‌شود. فناوری Fast Charging این ارقام را افزایش می‌دهد.

استانداردهای Fast Charging

 

USB Power Delivery که مختصراً با عبارت USB-PD یاد می‌شود، مشخصات رسمی مربوط به Fast Charging است که در سال 2012 منتشرشده است.

شرکت محبوب کوالکام که سابقه درخشانی در تولید پردازنده‌های اسنپدراگون دارد، چند سالی است که پروژه فناوری شارژ سریع کوالکام Power Delivery را ایجاد کرده و هر ساله سعی در بهبود آن دارد. این فناوری باعث می‌شود دستگاه‌های الکترونیکی مانند گوشی و لپ تاپ برق بیشتری را به صورت کنترل‌شده دریافت کنند و در نتیجه سریع‌تر شارژ شوند. یکی از ویژگی‌های جالب پاور دلیوری این است که می‌تواند هم برق را دریافت و هم ارسال کند.

به بیان ساده‌تر شما از طریق یک درگاه مجهز به فناوری USB PD هم می‌توانید پاوربانک خود را شارژ کنید و هم از شارژ آن استفاده کنید. بد نیست بدانید که این فناوری در حال حاضر می‌تواند تا 240 وات خروجی را در اختیار قرار دهد که عددی بی‌نظیر و مثال‌زدنی است و به‌خوبی نشان می‌دهد که این سازنده آمریکایی تا چه حد در زمینه شارژ سریع موفق عمل کرده است.

تفاوت فناوری QC با فناوری PD چیست؟

 

 

شاید این سوال به وجود بیاید که تفاوت فناوری Quick charge با فناوری Power Delivery چیست؟

باید بگوییم که هر دو فناوری به دستگاه کمک می‌کنند تا میزان برق بیشتری دریافت کند و سریع‌تر شارژ شود. در این بین اما دو تفاوت اصلی و اساسی وجود دارد. اول این که نهایت خروجی QC در حال حاضر برابر با 100 وات و نهایت خروجی PD برابر با 240 وات است. دوم این که فناوری QC با تغییر در میزان آمپر تلاش می‌کند تا میزان برق بیشتری را عبور دهد، در حالی که PD هم می‌تواند میزان آمپر را تغییر دهد و هم میزان ولتاژ را؛ پس در نهایت در پاسخ به این سوال که ”شارژ pd چیست” باید اشاره کنیم که منظور از PD همان فناوری Power Delivery است.

شارژ سریع 18 واتی یعنی چه؟

هرچقدر یک گوشی یا یک لپ تاپ از شارژ سریع با توان بالاتری پشتیبانی کند سریع‌تر شارژ می‌شود و هرچقدر این فناوری ضعیف‌تر باشد سرعت شارژ کاهش پیدا خواهد کرد. شارژ سریع 18 واتی به نوعی بعد از فست شارژ 15 واتی ضعیف‌ترین نسخه از شارژ سریع به حساب می‌آید و سرعت خیلی زیادی ندارد. این فناوری معمولا در گوشی‌های اقتصادی یا میان‌رده‌های ارزان قیمت به چشم می‌آید و گوشی‌های میان‌رده و بالاتر معمولا شارژ سریع 25 واتی یا بیشتر دارند.

تکنولوژی PD پاوربانک

امروزه که پاوربانک‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند و بسیاری از گوشی‌های هوشمند از فناوری‌های فست شارژ و پاور دلیوری استفاده می‌کنند، این استانداردها به دنیای پاوربانک‌ها نیز اضافه شده تا این محصولات هم بتوانند گوشی‌ها را با سرعت بالاتری شارژ کنند. در حال حاضر انواع پاوربانک با تکنولوژی پاور دلیوری در بازار زیاد شده و تقریبا تمام برندهای پاوربانک محصولاتی با پشتیبانی از این فناوری دارند. اگر قصد خرید پاوربانک فست شارژ دارید، حتما سعی کنید این پاوربانک‌ها از فناوری‌های QC 3.0 و PD 3.0 پشتیبانی کنند و همچنین گوشی شما هم از شارژ سریع و پردازنده کوالکام بهره ببرد تا بتوانید به بهترین شکل ممکن از این ویژگی‌ها استفاده کنید.

شارژر همراه پرووان مدل PPB5110 ظرفیت 10000میلی آمپر ساعت

power delivery 3.0 چیست؟

پاور دلیوری 3.0 جدیدترین نسل از این فناوری است که می‌تواند تا نهایت خروجی 240 وات را در دسترس قرار دهد. این نسل از جدیدترین فناوری‌های شرکت کوالکام بهره‌مند است و محصولات جدید و گران‌قیمت‌تر معمولا از آن استفاده می‌کنند. در نظر داشته باشید که PD 3.0 با QC 3.0 یکسان نیست و همان‌طور که بالاتر هم توضیح دادیم این دو فناوری تفاوت‌های اساسی دارند.

مشخصات پاوربانکهای ProOne

 

پاوربانکهای پرووان با توجه به ظرفیت باتری وزنی بین 210 الی 410 گرم دارند. جنس بدنه ی آنها غالبا از پلی کربنات و پلاستیک ABS ساخته شده است.

تمامی پاوربانکها از باتری لیتیوم پلیمری ساخته شده اند به همین دلیل وزن سبکی دارند.

تعداد و نوع درگاه‌ها :

تعداد و نوع درگاه‌های ورودی و خروجی پاوربانکها روی قیمت آن‌ها تاثیر بسیاری می‌گذارد. این دستگاه‌ها برای شارژ شدن دارای یک یا دو درگاه ورودی هستند که نوع آن می‌تواند روی مدت زمانی که برای شارژ شدن نیاز دارند، اثرگذار باشد. برای مثال اگر این درگاه از نوعType-C باشد و توسط کابل‌های تایپ سی شارژ شود، ظرفیت باتری آن سریع‌تر تکمیل خواهد شد.

شارژرهای همراه علاوه بر پورت‌ ورودی دارای تعدادی پورت خروجی هم هستند. هرچه تعداد و تنوع این پورت‌ها بیشتر باشد، به صورت همزمان می‌توان دستگاه‌های بیشتری را توسط پاور بانک شارژ کرد.

به علاوه، پورت‌هایی که دارای شدت جریان 2.1 یا بیشتر باشند، همان پورت‌های فست شارژ هستند و زودتر دستگاه‌های متصل را شارژ می‌کنند.

نشانگرهای میزان شارژ:

برخی از این محصولات از چراغ‌های LED برای نشان دادن میزان شارژ باتری خود استفاده می‌کنند و برخی دیگر دارای نمایشگرهای دیجیتالی هستند و به صورت دقیق و با عدد میزان شارژ خود را نمایش می‌دهند.

به علاوه وجود چراغ‌های LED کوچک که معمولا کنار بدنه شارژرهای همراه قرار می‌گیرد، جنبه زیبایی هم دارند.

شارژر همراه پرووان مدل PPB5206PD ظرفیت20000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه پرووان مدل PPB5102 ظرفیت 10000 میلی آمپرساعت

جریان و ولتاژ ورودی/خروجی پاوربانکهای پرووان ، تعداد پورتهای ورودی/خروجی و قابلیت های دیگرشان به شرح زیر است :

  • پاور بانک مدل 5104N با 240 گرم وزن ، ظرفیت 10000mAh، دارای یک ورودی میکرو USB با ولتاژ DC 5V/2A و خروجی یک عدد کابل 3 سر با کانکتورهای کابل میکرو, کابل lightning , و کابل type-c و دارای صفحه نمایش LCD می باشد.
شارژر همراه پرووان مدل PPB5104 New Series ظرفیت 10000 میلی آمپرساعت
  • پاور بانک مدل 5109 با 230 گرم وزن ، ظرفیت 10000mAh، دارای دو ورودی میکرو USB و type-c با ولتاژ DC 5V/2A و 3 پورت خروجی شامل یک پورت type-c و دو پورت USB و جریان و ولتاژ خروجی DC 5V/2.1A و همچنین دارای صفحه نمایش LCD می باشد.
  • پاور بانک مدل 5107PD با 248 گرم وزن ، ظرفیت 10000mAh، دارای دو ورودی میکرو USB و type-c  با ولتاژ 9V/2A ، DC 5V/3A و خروجی1عدد پورت USB سریع/1عدد پورت USB معمولی/1عدد پورت type-c و جریان و ولتاژ خروجی DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.5A و همچنین دارای صفحه نمایش LCD می باشد.
شارژر همراه پرووان مدل PPB5107PD ظرفیت 10000میلی آمپر ساعت
شارژر همراه پرووان مدل PPB5108PD ظرفیت10000 میلی آمپر ساعت
  • پاور بانک مدل 5108PD با 230 گرم وزن ، ظرفیت 10000mAh، دارای دو ورودی میکرو USB و type-c با ولتاژ

DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67A و با خروجی 2 عدد پورت USB سریع / 1عدد پورت تایپ سی و جریان و ولتاژ خروجی

– ولتاژ جریان خروجی 1 : DC 5V/3A , 9V/2.2A, 12V/1.67A

– ولتاژ جریان خروجی 2 : DC 5V-3A,5V/4.5A,9V/2A,12V/1.5A(22.5W)

– ولتاژ جریان خروجی 3 : DC 5V3A,5V/4.5A,9V/2A,12V/1.5A(22.5W)

و همچنین دارای صفحه نمایش LCD می باشد.

  • پاور بانک مدل 5111PD با ظرفیت 10000mAh، دارای یک ورودی type-c  با ولتاژ  5V/3A، 12V/2.2A  9V/1.67A  و با خروجی  یک عدد پورت type-c سریع/ 1عدد پورت USB و جریان و ولتاژ خروجی- ولتاژ جریان خروجی1: DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67A- ولتاژ جریان خروجی2:  DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67Aو همچنین دو پورت خروجی شامل یک عدد پورت type-c سریع/ 1عدد پورت USB بوده و همچنین دارای نمایشگر LED  می باشد.
  • پاور بانک مدل 5112PD با ظرفیت 10000mAh،با بدنه ای از جنس پلی کربنات شفاف

دارای یک پورت ورودی Type-c با ولتاژ و جریان ورودی 5V/3A,9V/2.25A, 12V/1.5A

و دارای سه پورت خروجی شامل 2 عدد پورت USB سریع / 1عدد پورت Type-c

– ولتاژ جریان خروجی 1 :  DC 5V/3A,9V/2.25A, 12V/1.5A

– ولتاژ جریان خروجی 2 :   DC 5V/3A,9V/2A, 4.5V/5A,12V/1.5A همچنین دارای صفحه نمایش LCD  برای نمایش میزان شارژ می باشد.

  • پاور بانک مدل 5206PD با ظرفیت 20000mAh، با وزن 416 گرم و

دو عدد پورت ورودی: ۱عدد پورت Type-c / ۱ عدد پورت میکرو با ولتاژ جریان ورودی: V/2A9 ،DC 5V/3A

و با 3 پورت خروجی: 2عدد پورت USB سریع / ۱عدد پورت Type-c

ولتاژ جریان ورودی: DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67A

ولتاژ جریان خروجی DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67A :1

ولتاژ جریان خروجی DC 5V/3A,5V/4.5A,9V/2A,12V/1.5A(22.5W( :2

ولتاژ جریان خروجی DC 5V/3A,5V/4.5A,9V/2A,12V/1.5A(22.5W( :3

دارای صفحه نمایش برای نمایش میزان شارژ می باشد.

شارژر همراه پرووان مدل PPB5206PD ظرفیت20000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه پرووان مدل PPB5207PD ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
  • پاور بانک مدل 5207PD با ظرفیت 20000mAh، با وزن 409 گرم و دارای دو عدد پورت ورودی شامل 1عدد پورت میکرو و 1 عدد پورت Type-c  و ولتاژ جریان ورودی 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.5A و  همچنین تعداد 2 خروجی شامل 1 عدد پورت USB سریع / 1عدد پورت Type-c

–  ولتاژ جریان خروجی DC 5V/3A,9V/2.2A,12V/1.67A :1

– ولتاژ جریان خروجی DC 5V/3A,9V/2A,12V/1.5A :2

دارای صفحه نمایش برای نمایش میزان شارژ می باشد

نظر شما برای ما با ارزشه

0 دیدگاه